Den smarte, store opbevaring til dig, der har brug for det

Virksomheder, butikker, fabrikker m.fl. kan have stort behov for at opbevare varer, udstyr og alt muligt andet, et sikkert og rummeligt sted, og til det, er der gode muligheder for både at gøre det let tilgængeligt, organiseret og praktisk.

 

Lagerpraktik og smarte råd

På et stort lager er det helt klart nemmest at have alt organiseret på pallereol i massevis. Det er en smart løsning, som gør det let at komme til, køre rundt med- og sætte paller. Der er forskellige slags reoler, så inden man bestiller til at fylde lageret op, er det en god ide lige at finde ud af hvor meget man skal have plads til, hvor meget trucken kan løfte, hvilke slags paller, der bruges og hvordan og hvor meget, man skal kunne gå tilgå alle pallerne. Derudover er det smart at have styr på ønsket palleplads, højde på lageret, budget og omsætningshastighed. Det er alt sammen spørgsmål, hvis svar påvirker valget af den slags pallereol, som vil komme til at passe bedst til lige netop dit system.

 

Lovkrav og standarder

En anden god ting at have styr på er pallernes vægt og mål, og hvor meget plads der skal være på reolen. Derudover er der en del lovkrav til reolsystemet, man lige skal holde styr på. Er du i tvivl om noget af det, så sørg for at kontakte nogen, som kan hjælpe, så sikkerhedskravene overholdes, og lagerrummet forbliver et trygt sted at befinde sig.