Træplade jem og fix

Gipsplader & MDF plader | stort udvalg i jem & fix

En MDF-plade er en maskinfremstillet plade, der er består af fine træfibre og lim. MDF-plader er fremstillet på en sådan måde, at fibrene bliver limet …

Find et stort udvalg af plader i krydsfiner, mdf-plader, gipsplader, spånplader mv. hos jem & fix. Mange varianter og lave priser.

OSB- & Spånplader Faste Lave Priser jem og fix

OSB- & Spånplader │Faste Lave Priser │ jem og fix

Fordi de forskellige lag er limet så tæt sammen, får man en utrolig robust plade, der faktisk er stærkere end en træplade i samme tykkelse.

Stort udvalg af billige OSB- og spånplader. Benyttes fx til hylder, vindueskarme og mange andre gør-det-selv projekter. Danmarks billigste byggemarked.

MDF Plader Faste Lave Priser, Stort Udvalg jem og fix

MDF Plader │Faste Lave Priser, Stort Udvalg │ jem og fix

OSB-3 plade kan bruges som andre OSB-plader, men også hvor der lejlighedsvis er højere fugt · Pladen er 10 mm tyk · Det er en type SE, som betyder, at den er …

MDF plader – faste lave priser på vores sortiment og mulighed for at købe online her hos Danmarks eneste lavpris byggemarked.

Krydsfiner – flere størrelser og lave priser – Jem & Fix

Krydsfiner – flere størrelser og lave priser | jem & fix

Træfiberplader kan bruges til et hav af byggeprojekter ude og inde. Køb træfiberplader og se vores udvalg af andre byggematerialer i jem & fix.

Se vores sortiment af krydsfiner. Bruges til fx tagkrydsfiner, vandfast krydsfiner samt som fx bund i trailere. Danmarks billigste byggemarked.

OSB-3 plade SE 10 mm – 1197 x 2390 mm – Jem & Fix

OSB-3 plade SE 10 mm | jem & fix

OSB-3 er et godt alternativ til krydsfiner, og pladen har mange anvendelsesmuligheder. Den kan tåle lejlighedsvis højere fugt end almindelige OSB plader. Denne måler 239 x 119,7 cm og er 10 mm tyk. Den er skarpkantet/retkantet. Køb den her hos jem & fix.

Træfiberplader til lave priser – Jem & Fix

Træfiberplader til lave priser | jem & fix

Træfiberplader kan bruges til et hav af byggeprojekter ude og inde. Køb træfiberplader og se vores udvalg af andre byggematerialer i jem & fix

MDF plade 16 mm – 80 x 120 cm – Jem & Fix

MDF plade 16 mm – 80 x 120 cm

MDF plader er velegnet til at lave møbler og inventar. De er nemme at skære i. Denne plade er 16 mm tyk, og den måler 80 x 120 cm. Køb MDF plader hos jem & fix.

Hård træfiberplade 2,5 mm – 61 x 122 cm – Jem & Fix

Hård træfiberplade 2,5 mm – 61 x 122 cm | jem & fix

Hård træfiberplade bruges fx som underlagsplade til gulv. Den har en tykkelse på 2,5 mm, og den måler 61 x 122 cm. Køb træfiberplader hos jem & fix.

MDF plade 3 mm hvid – 80 x 120 cm – Jem & Fix

MDF plade 3 mm hvid – 80 x 120 cm | jem & fix

MDF plader er velegnet til at lave møbler og inventar. Hvidlakeret på den ene side. Denne plade er 3 mm tyk, og den måler 80 x 120 cm. Køb MDF plader hos jem & fix.

OSB-3 plade TG2 12 mm – 1198 x 2397 mm – Jem & Fix

OSB-3 plade TG2 12 mm – 1198 x 2397 mm | jem & fix

OSB-3 er et godt alternativ til krydsfiner, og pladen har mange anvendelsesmuligheder. Den kan tåle lejlighedsvis højere fugt end almindelige OSB plader. Denne måler 1198 x 2397 mm og er 12 mm tyk. Den er med fer og not. Køb den her hos jem & fix.

Keywords: træplade jem og fix, træplader jem og fix, fermacell plader jem og fix