Justerbare fødder jem og fix

Stilleskrue til bordben 30 mm 4 stk. – Jem & Fix

Stilleskrue til bordben 30 mm 4 stk. | jem & fix

Find alt i materialer og tilbehør til at gå i gang med at bygge dit eget køkken- eller skrivebord. Vi har det hele til lave priser i jem & fix.

Stilleskrue til at justere bordbenets højde, så møblet eller bordet ikke vipper. Kan justere fra 15-30 mm. Pakken indeholder 4 stk. Køb stilleskruer her hos jem & fix.

HS Terra Classic 1 terrasseopklodsning 25-40 mm – HSI

HS Terra Classic 1 terrasseopklodsning 25-40 mm – HSI | jem & fix

HS Terra Classic 1 fra HSI er en terrasseopklodsning, som bruges til at lave en lige og stabil terrasse. Kan justeres i højden 25-40 mm. Maks. belastning på 220 kg. Køb den hos jem & fix.

HS Terra Classic 3 terrasseopklodsning 65-130 mm – HSI

HS Terra Classic 3 terrasseopklodsning 65-130 mm – HSI | jem & fix

HS Terra Classic 2 fra HSI er en terrasseopklodsning, som bruges til at lave en lige og stabil terrasse. Kan justeres i højden 65-130 mm. Maks. belastning på 220 kg. Køb den hos jem & fix.

Bordben til at lave dit eget bord – Jem & Fix

Bordben til at lave dit eget bord | jem & fix

Find et stort sortiment af billige bordben i gode solide materialer til fornuftige priser hos jem & fix. Flere højder og farver. Køb online her hos jem & fix.

Gummibuffer Ø22 mm grå – 4 stk. – Jem & Fix

Gummibuffer Ø22 mm grå – 4 stk. | jem & fix

Gummibuffere til montering under møbler m.m. for at beskytte gulvet imod ridser. Pakken indeholder 4 stk grå Ø22 mm gummibuffere, som kan bruges indendørs. Køb dem her hos jem & fix.

Bordplader, bordben og tilbehør til borde – Jem & Fix

Bordplader, bordben og tilbehør til borde| Køb i jem & fix

Find alt i materialer og tilbehør til at gå i gang med at bygge dit eget køkken- eller skrivebord. Vi har det hele til lave priser i jem & fix

Bordben Ø30 mm x 10 cm krom – Jem & Fix

Bordben Ø30 mm x 10 cm krom | jem & fix

Bordben til at sætte under en bordplade, kasser eller andre småmøbler. Diameter på 30 mm og længde på 10 cm, og det er i farven krom. Køb bordben her hos jem & fix.

Stolpesten beton 17 x 17 x 80 cm | Køb online hos jem & fix

Stolpestenene bruges til anlægning af terrasser på ulige underlag, og giver et jævnt og stabilt færdigt resultat. Køb dine fliser og sten i jem & fix

HS Terra Classic 2 terrasseopklodsning 35-65 mm – HSI

HS Terra Classic 2 terrasseopklodsning 35-65 mm – HSI | jem & fix

HS Terra Classic 2 fra HSI er en terrasseopklodsning, som bruges til at lave en lige og stabil terrasse. Kan justeres i højden 35-65 mm. Maks. belastning på 220 kg. Køb den hos jem & fix.

Dørrist galvaniseret stål 80 x 40 cm – Jem & Fix

Dørrist galvaniseret stål 80 x 40 cm | Køb skraberiste i jem & fix

Dørrist i stål til indgangen, så skoene kan skrabes fri for jord og snavs. Den måler 80×40 cm og er med justerbare fødder. Køb dørriste billigst i jem & fix.

Keywords: justerbare fødder jem og fix